Harde Schijf Herstel Mac

Har du mistet data fra iMac harddisk på grund af korruption?

Enhver disk-baseret operativsystem kræver en vis vedligeholdelse både for at sikre, at den fungerer effektivt, og for at forhindre uheld opstår. Selv om iMac er alt i ét design reducerer antallet af kabler din computer har brug for, er det stadig muligt, at din harddisk kan blive ødelagt på grund af nogle andre logiske grunde. Når du tænder iMac til at udføre det daglige arbejde, det pludselig fryser! Selv efter at have ventet i lang tid, er du ikke i stand til at få adgang til dataene. I så fald skal det svært genstart. Denne midlertidige glitch er hovedsagelig forbundet med den bratte systemet lukkes ned. Den næste gang, når du tænder iMac computer, vil du få en fejl som "En fejl opstod under filsystem check" eller nogle gange kan du få "inode Error”.

Der er masser af grunde til, at en iMac harddisk er viser så mærkelige fejl. Den væsentligste mulig årsag til forekomsten af ​​ovennævnte fejl i dette tilfælde er brat lukning af systemet. Pludselig lukning af systemet kan forårsage filsystemet korruption gør alle dine data utilgængelige. For at holde styr på, hvor hver fil er gemt, din Mac OS vedligeholder en mappe, der fortæller iMac navnene på hver fil og den nøjagtige fysiske placering, hvor hver fil begynder. Filer opdeles i blokke, og typisk efter hver blok indeholder en pointer til den næste blok af filen. Divisionen er gennemsigtig for dig, og når du åbner filen, kan du se alle de blokke helt. Derfor, når mappestruktur bliver ødelagt, er tildelingen oplysninger om hver eneste fil ødelagt. Nogle gange kan det føre til harddisk fiasko, og du bliver nødt til at stå over for store tab af data. I sådanne situstions, skal du recovery software til hente data fra fejlbehæftede harddisk. Mac harddisk recovery software hjælper dig med at gendanne filer effektivt Mac mislykkedes Mac drev.

Nogle skadelige virus kan tilføje urigtige oplysninger i filsystemet ved at inficere boot sektor af iMac computer. De ukorrekte oplysninger resulterer i fryse, strømsvigt eller anden tvungen genstart. Som et program foretager ændringer i en fil i hukommelsen, de ændringer, som normalt gemmes ofte, men ikke med det samme. Når din Mac ikke lukkes korrekt, OS kontrollerer mappestruktur af boot volumen, når den starter. Hvis mappestruktur virkelig ødelagt på grund af virus eller på grund af andre årsager, er det sjældent, men muligt for MAC OS X til at standse sin startprocessen. I så fald falder det dig ind enkelt bruger mode ved at vise kommandolinjegrænseflade i stedet for en typisk login søg.

Derfor, når mappestruktur eller filsystemet bliver beskadiget, kan du ikke være i stand til at få adgang til filer fra iMac harddisk. Blokkene, der udgør din fil stadig eksisterer fysisk på din harddisk, men iMac kan ikke finde og samle de dele af dine filer igen på grund af manglende tildeling information. Ingen grund til at bekymre sig overhovedet! Mac Hard Drive herstel Software har evnen til at søge og gendanne tabte data fra harddisken på Mac løveog andre versioner af Mac ved at undersøge hver eneste del af hele iMac harddisk. Under retableringen, ignorerer det disken mappestruktur børsnotering og derpå genindvinder data fra iMac HDD. Hvis du gemmer eller ændre filer, da du mistede filerne så er der en meget god chance som helst fil kunne have skrevet over det område, der indeholder mistede filer. I dette tilfælde. Sandsynligheden for at hele data intakte dråbe hurtigt over tid Så undgå at bruge drevet med det samme.

Mac Hard Drive herstel software ikke blot genindvinder uheld slettede eller tabte data fra iMac harddisk det kan også MacBook Air harddisk gegevens op te halen, MacBook Pro, Mac Mini data osv. Selv om journal funktion leveret af Mac operativsystemer beskytte dine data mod pludselige lukning af systemet og andre spørgsmål, der er nogle situationer, hvor det kan blive beskadiget. I så fald kan alle dine data gemt på en lejret Mac volumen bliver utilgængelige. For at få en adgang til disse data, skal du bruge datagendannelse software. Denne Mac Hard Drive herstel Software kan nemt gendanne data fra lejret Mac mængder ligesom HFS, HFS og HFSX mængder.

Sådan gendannes data fra beskadigede iMac harddisk?

Trin 1:Hvis du ikke er i stand til at starte operativsystemet på iMac derefter downloade og installere softwaren på et andet system og slutte iMac harddisk som en sekundær lagerenhed til at udføre harddisk recovery på Mac. Når du starter softwaren på et andet system, en hovedskærm vises med 3 muligheder. Vælg“Recover Drives/Volumes”  from the main screen.

Hard Drive herstel Mac - Main Screen

Trin 2: Vælg“Volume herstel ”indstilling fra det næste skærmbillede, og vælg derefter den beskadigede iMac drevet. Nu skal du klikke på“Next” mulighed for at starte gendannelsesprocessen.

Mac Hard Drive herstel - Hard Drive Selection Screen

Trin 3: Efter en vellykket efterbehandling volumen recovery proces se dine gendannede data ved at klikke på “preview” option.

Mac Hard Drive herstel Software  - Preview Screen

Tips til at undgå tab af data i fremtiden

  • Het is altijd aan te raden om een volledige en efficiënte back-up van essentiële en niet-vervangbare bestanden nemen
  • Niet uitschakelen uw systeem abrupt en het gebruik van effectieve antivirus applicatie om virusaanvallen te voorkomen, waarbij al te verlies van gegevens.
  • Maak gebruik van UPS om plotselinge systeem naar beneden als gevolg van toevallige stroomuitval problemen dicht te vermijden.

Voor Leopard (10.5) en
Snow Leopard (10.6) Gebruikers

Voor Lion (10.7) en
Mountain Lion (10.8) Gebruikers